Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблеми с регулировката на фаровете на 146 и решение

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• хора не се тормозете с някакви измислени неща болтове гайки и т.н. поръчайте си водачите и си карайте с кеф!Аз имам 4 броя почти готови от алуминии са... мойте си ги напрвих от някаква пластмаса която е доста здрава и вече половин година и повече карам и нямам никакав проблем
    -------------------------------
    ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV - EX
    ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++

Comment

• Аз също съм навит за четири нови водача, че и моите фарове светят някъде, но аз не знам къде, понеже не е на пътя със сигурност
      145 QV
      sigpic

Comment

• Вчера те видях, но не се обадих, понеже приказваше с някакви мацки. Обади се някой ден и без това ще правя един фар, може да оправим и твоите в бързината.
        СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
        сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

• Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщение
          Вчера те видях, но не се обадих, понеже приказваше с някакви мацки. Обади се някой ден и без това ще правя един фар, може да оправим и твоите в бързината.
          Мерси колега. Чак пък мацки , ще кажа на тъщата че така си я нарекъл - хаха.
          Иначе мерси за предложението, ще се обадя след празниците, че и без това с никой не се познавам във Варна.
          145 QV
          sigpic

Comment

• Ха ха, добре де, една млада девойка имаше и една друга жена, аз живея на края на съседната успоредна улица. По точно "П.Тодоров 6", можеш да видиш там спряна нашата сребърна стрела. Тя е затворената улица към Отец Паисий. На емблемата и предното стъкло е изтипосан и ника ми. Та някоя събота или неделя заповядай с една бира и ще оправим фаровете. Телефона ми е навсякъде из форума, звънни първо, че сме с малко дете. Току виж си си заминал и с нова предна емблема
            Last edited by phoenix; d.m.y г., 20:04.

Comment

• Ха ха, задължително ще се обадя след празниците и ще донеса бира.
              145 QV
              sigpic

Comment

• Ето още един евтин и лесен начин за нови водачи.....От 2год.карам с такива водачи.

...
                146 1.6V TS. 147 1.9 JTDmsigpic

Comment

• Понеже вече 3-4 колеги ми пишат и звънят за водачи,но те одавна свършиха,та ако ще има желаещи нека ми пишат и да направя една нова поръчка.
                  За хората който незнаят за какво точно говоря нека да разгледат темата по назад има снимки на ремонтния водач,функцията му е 1:1 с оригиналния и е заздравен до максимум.
                  Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                  Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                  Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                  Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                  Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

• Малко да вдигна темата. Понеже аз също чакам да се съберат достатъчно хора, за да може колегата acko да поръча няколко комплекта, ако има нови желаещи да пишат. Сега ноща е кратка, но няма да е задълго
                    146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

• Каква им е цената на тия водачи ? И мога ли да намеря в Сливен някой да ми ги монтира защото ходих на няколко места за проблема с фаровете и навсякъде ме връщат ...
                      Alfa Romeo 146 1.6
                      По добре гаден , отколкото гладен !

Comment

• Първоначално публикувано от stiflyr Покажи съобщение
                        Каква им е цената на тия водачи ? И мога ли да намеря в Сливен някой да ми ги монтира защото ходих на няколко места за проблема с фаровете и навсякъде ме връщат ...
                        Ти можеш и сам да си ги направиш,не сложно.
                        146 1.6V TS. 147 1.9 JTDmsigpic

Comment

• Аз се пробвах сам, нищо не направих, и сега чакам да се събере достатъчно голяма групичка за да ни ги направи колегата Acko88
                          sigpic
                          146 1.9 JTD, 99'

Comment

• успех
                            -------------------------------
                            ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV - EX
                            ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++

Comment

• Току що се върнах от гаража си , при първоначален оглед ми се струва че трябва доста неща да се свалят докато успея да сваля самия фар ... Така като гледам акумулатора , съдът с охладителната течност и още няколко неща ...
                              На прав път ли съм или има и по лесен начин , предпочитам да питам като шматка отколкото да действам като шматка
                              Alfa Romeo 146 1.6
                              По добре гаден , отколкото гладен !

Comment

• 1. Развиват се двата болта 10-ки които държат маската и маската се издърпва напред.
                                2. Маха се черния пластмасов капак на самия фар, който се държи на два черни пина. Маха се централната му част нагоре и после се издърпва и периферията.
                                3. Махаш мигача: от вътрешната страна е закрепен единствено с една пружинка, която се закча на фара. Откачаш му буксата.
                                4. Откачаш буксата на ел. регулирането и буксата от горната страна на фара..
                                5. Развиваш 3-те гайки 10-ки които държат фара(става единствено с камък, не е възможно с ключ, лула или подобни.)
                                6. Дърпаш фара напред и си готов.
                                Това е всичко на всичко 2 болта 10-ки и 2 гайки 10-ки.
                                Успех, после една шпатола купуваш си 2 болта 6-ци 30мм дълги с обла глава и 4 гайки за тях. Останалото си е импровизация, освен ако не си закупил нещо готово.

Comment

Working...
                                X